Joy-napok további ajánlatokEz a promóció véget ért.

Kedvezményes hosszú hétvége!
(nem csak csajoknak)


Mobil és tablet


Notebook és IT


Háztartási kisgépek


Szépségápolás, egészség


TV és audio


LEGO, játék, szabadidő
- A promócióban részt vevő termékekből kedvezményes áron egy darab vásárolható. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

- A kupon egy vásárlása szól. Tehát amennyiben szeretnél például egy fényképezőgépet és egy objektívet is vásárolni, mindkettőre megkapod a kedvezményt.

- A JOY promóció nem vonatkozik a használt termékekre, bemutató darabokra, sérült dobozos termékekre

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor