Vissza a suliba akcióEz a promóció véget ért.

Készülj velünk az új tanévre!

Véget ért a nyár, a tanévnyitót is letudtuk. 11 napon át tartó Back to School akciónk során rengeteg hasznos terméket találsz otthoni vagy kollégiumi szobádba, esetleg albérletedbe, melyekkel könnyebbé varázsolhatod az új tanévet.

Vásárolj laptopot, fényképezőgépet, telefont, tabletet, nyomtatót, számológépet, rádiót, ébresztőórát, asztali lámpát, háztartási eszközöket vagy dobd fel frizurád egy új hajnyíró készlettel most kedvezményes áron.

A promóció időtartama:

  • 2019. szeptember 5-15.

Kiemelt ajánlatunk:

Akciós fényképezőgépek:

Akciós telefonok és tabletek:

Akciós nyomtatók:

Akciós számológépek:

Akciós háztartási termékek:

Akciós rádiók és ébresztőórák:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor