Canon bemutatónapEz a promóció véget ért.

Canon bemutatónap

Június 21-én Canon bemutatónapot tartunk a Béke téri üzletünkben, középpontban a gyártó FullFrame fényképezőgépeivel. Tudj meg mindent, amit csak szerettél volna a Canon szakembereitől az EOS R, RP, 6D és 5D titkairól, próbáld ki őket stúdiónkban. Ráadásként a helyszínen extra kedvezményekkel várunk.

Ne hagyd ki, mert:

  • fotózással kapcsolatos kérdéseidre a Canon szakértői adnak választ,
  • stúdiónkban megmutathatod, hogy mi rejlik benned. Fotós kollégáink segítségével kipróbálhatod magad a modellfotózás területén,
  • ráadásként a helyszínen Canon FullFrame fényképezőgépet vásárlókat 10% kedvezménnyel és két extra ajándékkal lepjük meg - egy hímzett, Canon piké pólóval és egy Canon fedeles pohárral.

Időpont: 2019. június 21. 10-19.
Helyszín: Béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.


Légy naprakész a rendezvénnyel kapcsolatosan

Kövesd Facebookon is az eseményt, hogy azonnal hozzájuss a bemutató nappal kapcsolatos információkhoz!


Canon nyári pénzvisszatérítés

Töltsd meg a nyarat emlékekkel a legújabb Canon pénzvisszatérítés promóció segítségével. Vásárolj, regisztrálj és a gyártó visszafizeti a megvásárolt készülékeid árának megadott részét.


Válts te is EOS R-re

Válts te is új, csúcskategóriás, FullFrame szenzoros Milc fényképezőgépre. Válts Canon EOS R-re! Hozd be hozzánk régi DSLR vagy MILC fényképezőgéped és nemcsak, hogy beszámítjuk az árát az újba, de még további 55.000 Ft kedvezményt is adunk.

További extraként az akcióval összevonva igénybe veheted a ​Canon nyári pénzvisszatérítés és a ​Canon virtuális kit jelentős kedvezményeit is.


Használt beszámítás

Vásárolj újat, számítsd be az árába a régit! És nem csak a MILC-ek esetében. Hozd be a már meglévő régi géped és forgasd vissza az értékét az új váz vagy kit árába, hiszen bármilyen új gép vásárlása esetén foglalkozunk használt termékek beszámításával is!


- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció csak személyes vásárlás esetén érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a programot, valamint a promóciós ajánlatokat bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor