Canon Student CashbackEz a promóció véget ért.

Pénzvisszatérítés leendő fotósoknak

Amennyiben fotós iskolában tanulsz, úgy ez most egy kihagyhatatlan lehetőség új fotós szetted beszerzésére vagy a meglévő fejlesztésére, bővítésére. Vásárolj Canon fényképezőgépet, objektívet, videokamerát vagy nyomtatót és igényeld vissza a termékek árának egy részét, szakod és iskolád nevének megadásával.

Ráadásként amennyiben személyesen vásárolsz béke téri üzletünkben olyan terméket, amelyet a Canon Student cashback promócióban szeretnél regisztrálni, úgy ezt a vásárlás során jelezd eladó kollégánk felé, és cserébe ajándék Canon pólót és bögrét kapsz.

Fontos tudnivalók:

  • A jelenlegi, webshopban szereplő árak a kedvezményt nem tartalmazzák.
  • Amennyiben egy megvásárolt kit vagy csomag több promóciós terméket is tartalmaz, úgy csak a magasabb értékű után jár pénzvisszatérítés. Amennyiben a megvásárolt kitre nem jár visszatérítés, úgy az objektív sem vesz részt a promócióban.
  • A promócióban csak végfelhasználók vehetnek részt, akik jogi személyek vagy 18. életévüket betöltött magánszemélyek, és rendelkeznek Magyarországon bejegyzett bankszámlával.
  • A (nem meghibásodás miatt) az értékesítőhöz visszajuttatott Ajánlati termékek nem vehetnek részt a promócióban.
  • Egy résztvevő legfeljebb 10 különböző promóciós terméket regisztrálhat, és egy adott típusból csak egyet.
  • A regisztrációs időszak 2019. december 31-ig tart.
  • Hivatalos promóciós felület, további információk és regisztrációs felület.
  • ÁSZF

A promóció időtartama:

  • 2019. szeptember 25. - 2019. december 31.


Ízelítő a promóciós tükörreflexes fényképezőgépekből:


Ízelítő a promóciós MILC-ekből:


Ízelítő a promóciós objektívekből:

Ízelítő a promóciós tartozékokból:

Ízelítő a promóciós videokamerákból:

Promóciós nyomtató:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor