Panasonic kedvezményes árakEz a promóció véget ért.

A rendkívül strapabíró Panasonic FT7 az igazi kihívásokra termett. Legyen szó bármilyen szabadtéri kalandról sosem maradsz le a tökéletes pillanatról a 30 kép/s-os 4K PHOTO funkciónak és a kategóriában rendkívüli 4,6x-os optikai zoomnak köszönhetően.

Szembeszáll a kihívásokkal:

  • Búvárkodásnál, kajakozásnál, halászatnál és más vízi tevékenységek esetén akár 31 méterig vízálló.
  • Hegy- és sziklamászásnál, és hasonló tevékenységeknél akár 2 méterig ütésálló, valamint porálló.
  • Síeléskor, snowboardozáskor és hasonló téli sportoknál akár -10 °C-ig fagyálló.
  • Akár 100 kgf nyomásállóságának köszönhetően nyugodtan csomagodba helyezheted utazáskor.

Ne maradj le az elképesztő árakról, melyek csak a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek.
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor