Sony váz + objektív akcióEz a promóció véget ért.

Sony - 50.000 Ft megtakarítás

Vásárolj Sony Alpha A6600, A6500, A6400 vagy A6100 fényképezőgép vázat és promóciós objektívet egyidejűleg, és a vásárlás pillanatában megajándékozunk 50.000 Ft kedvezménnyel.

Fontos tudnivalók:

  • A promócióban csak a fényképezőgép vázak vesznek részt, a kitek nem.
  • A kedvezmény legfeljebb 2 objektív megvásárlására vehető igénybe.
  • A promóció más árkedvezményekkel nem összevonható. Többek közt a Sony Alpha 6600 Trade Innel sem.
  • Az akció a készlet erejéig érvényes.

A promóció időtartama:

  • 2019. november 1. - 2019. december 31.

A promócióban szereplő Sony fényképezőgépek:

A promócióban szereplő objektívek:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor