Tamron objektív akcióTamron G2 Trinity Hűségprogram

A Tamron új generációs, stabilizátorral, ultrasonic motorral, kiváló fényerővel és a legnépszerűbb átfogásokkal rendelkező objektívjei kiemelkedő minőséget garantálnak minden fotós számára.

Szerezd meg a teljes Tamron G2 Trinity szettet a Tamron hűségprogramja keretében, és akár 125.000 Ft pénzvisszatérítést és egy Vanguard Alta Rise 48 fotós hátizsákot kaphatsz ajándékba!

A promóció részletei:

  • A Trinity Hűségprogramban a hivatalos forrásból származó Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2, Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 és Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektívek vesznek részt.
  • Amennyiben rendelkezel a fenti objektívek valamelyikével, akkor a második és a harmadik objektíved után 50.000 - 50.000 Ft visszatérítést igényelhetsz. Ha összegyűjtötted mindhárom G2 objektívet, akkor még egy táskát is kapsz ajándékba.
  • A Tamron G2 objektívek világába történő belépésért az első objektív után 25.000 Ft visszatérítés igényelhető.
  • Így mindhárom objektív promóciós időtartam alatt történő megvásárlása esetén a teljes visszatérítés 125.000 Ft.
  • A promóciós időszakot megelőzően vásárolt érvényes G2 optikák részt vesznek a hűségprogramban, de pénzvisszatérítés csak az időszakon belül vásárolt, és regisztrált termékekért jár.
  • A pénzvisszatérítésért és az ajándékért a vásárlást követően regisztrálj a Tamron oldalán.

A hűségprogram szabályzata: itt.
Regisztráció: itt.

A promóció időtartama:

  • 2019. április 1. - 2019. július 31.

A regisztráció időtartama:

  • 2019. április 1. - 2019. augusztus 31.A promócióban szereplő Tamron objektívek:

A Tamron által adott ajándék táska:

Vanguard Alta Rise 48 (fekete)

Elérhetőség: Külső raktáron
49 890 Ft
39 283 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor