Nikon bemutatónapNikon bemutatónap

Augusztus 23-án Nikon bemutatónapot tartunk béke téri üzletünkben. Találkozhatsz a gyártó legnépszerűbb termékeivel, kipróbálhatod őket, Nikon szakemberekkel konzultálhatsz. Előzetes regisztrációt igénylő szenzor- és objektívtisztítással, és rendkívüli akciókkal is készülünk a jeles napra. Mindemellett gyönyörű, fürdőruhás modellünket is fotózhatjátok stúdiónkban. Téma a strandszezon!

További részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Időpont: 2019. augusztus 23., 10-19 óra
Helyszín: Béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44. - A parkolás INGYENES!
Fényképezőgépek, objektívek kipróbálása: a helyszínen található fotóstúdiónkban.


Regisztrálj az ingyenes objektív- és szenzortisztításra!

Az alábbi űrlap kitöltésével 2 db Nikon objektívet és 1 db Nikon vázat regisztrálhatsz, melyet a Nikon szakembere a helyszínen megtisztít:


Az esemény Facebook oldalát folyamatosan frissítjük az újabb információkkal, így érdemes vissza-visszanézned.


Lecserélnéd régi fényképezőgéped egy új Nikonra?

  • Tökéletes, hiszen foglalkozunk használt termékek beszámításával is!

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a programot, valamint a promóciós ajánlatokat bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

- A promócióban részt vevő termékekből kiskereskedelmi mennyiség vásárolható. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor