Huawei ajánlatEz a promóció véget ért.

Együtt most igazán megéri

Vásárolj a promóciós időszakban Huawei P Smart Pro DS okostelefont és megajándékozunk egy Huawei Band 4 (meteorite black) okoskarkötővel.

Maximális élmény korlátok nélkül:

  • Huawei Ultra FullView Kijelző - Élvezd a megnövelt és magával ragadóbb képi élményt, a játéktól a videólejátszáson át az olvasásig.
  • Kirin 710F nyolcmagos lapkakészlet - A telefon simán dolgozik, még akkor is, ha grafikaigényes játékot játszol, vagy élő közvetítést nézel.
  • 4000 mAh akkumulátor - Folyamatos hívás akár 40 órán keresztül, zenelejátszás akár 80 órán keresztül és videólejátszás akár 9 órán keresztül.
  • Tripla kamera - A legfinomabb részleteket is kristálytiszta minőségben örökítheted meg.

A promóció időtartama:

  • 2020. január 15. - 31.

A promócióban előrendelhető Huawei okostelefonok:

Huawei P Smart Pro DS (Éjfekete)

6.6" kijelző, 1700 Mhz CPU, 6 GB RAM, 48 MPixel, Dual SIM, Ujjlenyomat-olvasó, Wifi
Raktáron: Béke tér
119 900 Ft
94 409 Ft + áfa

Huawei P Smart Pro DS (Jégkristály kék)

6.6" kijelző, 1700 Mhz CPU, 6 GB RAM, 2 MPixel, Dual SIM, Ujjlenyomat-olvasó, Wifi
Raktáron: Béke tér
119 900 Ft
94 409 Ft + áfa

Ajándék okoskarkötő:

Huawei Band 4 (meteorite black)

Raktáron: Béke tér, Boráros tér
12 990 Ft
10 228 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor